با عرض سلام و دو صد درود خدمت شما کاربران و بینندگان ، ما در این مقاله می خواهیم به نحوه سیمان کاری استخر و کاربرد سیمان کاری بپردازیم تا سوالات شما را در این بخش از ساختمان سازی بر طرف بسازیم و لطفا تا آخر مطالب همراه ما باشید.
کاربرد سیمان
سیمان جز مهم ترین و پر استفاده ترین مواد اولیه می باشد که در ساخت ساختمان ها، بازسازی نما ساختمان و… کاربرد بسیاری دارد ، متریال سیمان به دلیل مقاومت و پایداری که دارد می تواند در آب و هوا مختلف بیشتر مناطق ایران دوام بیاورد و از بین نرود،در کشور عزیزمان شرکت های زیادی در تهیه سیمان فعالیت می کنند و هرگز نمی گذارند این ماده مهم دچار کمیابی شود و به اندازه کافی وارد بازار می کنند به همین دلیل نیز قیمت ان نسبت به بیشتر مواد کمتر می باشد.
یکی از مواردی که در ان از سیمان ها بهره می گیرند در اجرا استخر ها می باشد که سیمانکاری استخر را می توانید به متخصصان این حوزه بسپارید تا در اجرایش دچار ایرادی نشوید.
نحوه تهیه متریال سیمان کاری استخر
در مواد اولیه ای که در سیمان کاری استخر از ان استفاده می کنند،سیمانش تفاوت آنچنانی با سیمان،نما سیمانی ندارد و فقط چند مواد افزودنی دارد.
برای تهیه ملات سیمانی می توانیم با روش دستی و یا دستگاهی پیش برویم که در هردو آنها باید ماسه و سیمان را با آب به خوبی مخلوط کنیم و اینکه نباید از میزان نا مناسبی برای تهیه ملات سیمان استفاده کنیم و مواد اضافه ای که در متریال سیمان کاری استخر ها زیر نظر متخصصان به کار می رود عبارتند از: چسب سیمان و بتن
سیمان کاری استخر
یکی از مراحلی که در اجرا استخر های ویلاها،ساختمان و… حتما باید با دقت کافی صورت گیرد،سیمان کاری انها است،که این عمل باعث عایق شدن و چسباندن کاشی های استخر می شود،چنانچه در اجرا سیمان کاری از افراد بی تجربه و نا بلد بهره بگیرید بعد پر شد استخر توسط اب می تواند ضررهای زیادی را برایتان همراه باشد مانند نشتی اب،سست شدن بن زمین و… که اهمیت سیمان زنی استخر را برایتان شرح می دهد.
نحوه سیمان کاری استخر
سیمانکاری استخر ها دارای دو مرحله مختلف است که هر یک مکمل یکدیگر می باشند و باید به نحوه احسنت انجام گیرند.
سیمان کاری زبره
قبل شروع عملیات اجرا سیمانکاری استخر باید تمامی سطح دیوارها دور استخر را از هرگونه مواد اضافه و کثیفی پاک سازی کنیم که ملات سیمان زبره به خوبی روی دیوارها بنشیند بعد از پاکسازی نوبت به مشخص کردن محل نصب تاسیسات و نورپردازی استخر می باشد تا از بین نرود سپس ملات زبره را تهیه می کنیم و درون انها چسب های بتن را میریزیم تا عایق کار را فراهم نماییم.
حال باید مواد اولیه به دست آمده را بر سطوح بخش کنیم و هیچ نقطه ای را بدون سیمان کاری نگزاریم و از اندازه استاندارد نیز ملات اضافه نکنیم سپس رابیتکس کاری را انجام می دهیم تا محل اجرا دوباره سیمان زبره را فراهم سازیم که با توری های مرغی ان را باید انجام دهیم.
سیمان کاری نرمه
در مرحله دوم سیمان کاری استخر به سیمان کاری نرمه می پردازیم،کاربرد این ترفند برای یک دست کردن ملات زبره است که با وسایل مورد نظر (کاردک، ماله، تخته) انجام پذیر می باشد.
کارگران و متخصصان باید همه توان خود را بگذراند تا سطح پایانی بسیار صاف باشد که کاشی های استخر به راحتی و با هماهنگی کاملی اجرا شوند،سیمان کاری نرمه بیشتر جنبه زیبا سازی و تمیز سازی را انجام می دهد،نکته دیگری که باید در راستای ان به کار خود ادامه دهید،اندازه ضخامت و قطر سیمان زنی است که اندازه پایانی استخر،همان اندازه مورد نظر سفارش دهنده باشد.
از سیمانی که در این مرحله باید بهره بگیرند با سیمان زبره کمی تفاوت دارد و سیمانی که برای نرمه توصیه می شود،سیمان سفید و سیاه می باشد تا سطح دیوارهای استخر مانند سیمان شسته به رنگ نقره ای در بیاید.
تمامی این مراحل باید زیر دست یک شرکت حرفه ای صورت گیرد که مشتری را از ساخت استخر پشیمان نسازد،یکی از شرکت هایی که می توانید برای ساخت استخر و نما ساختمان به انها اعتماد کنید ، نماسازی مرادی می باشد،این شرکت با بیش از بیست سال سابقه کاری و به دست اوردن رضایت مشتری های خود جز برترین ها در این حوزه به شمار می آیند.